Mentorprogramma

Jij wilt je cultureel ondernemerschap verder brengen of een andere koers nemen. Een sparringpartner en adviseur helpt.

 

Cultureel ondernemerschap

Jij hebt een zakelijke ontwikkelstap voor ogen. Je wilt bijvoorbeeld voor het eerst als initiatiefnemer een project uitwerken. Of je wilt een stichting oprichten, zodat je op een andere manier je projecten kan realiseren. Tijdens het mentorprogramma beslis jij welke ontwikkelstap je wilt maken met advies van Mare.

 

Voor wie?

Deze cursus is voor creatieve ondernemers en medewerkers van culturele stichtingen die een zakelijke ontwikkelstap willen zetten. Je hebt behoefte aan een vertrouwde sparringpartner, die meedenkt, meewerkt en je meehelpt je doel te halen.

 

Wat kan je verwachten?

In drie tot vier maanden tijd werken we aan jouw gekozen ontwikkelstap. Samen werken we dit uit in een traject op maat. We komen drie tot zes keer samen voor sparringgesprekken. Daarin stellen we de doelen per keer vast. Zo ontleden we jouw ontwikkelstap in kleinere, haalbare stappen. Hierdoor is ruimte voor afwijken. Soms krijg je door nieuwe inzichten immers nieuwe ideeën.

Tussen de gesprekken door werken we aan de doelen. In overleg helpt Mare met teksten voor projecten of beleid, samenstellen van fondsenlijsten of andere zaken. Maar altijd staat jouw behoefte centraal.

Meer weten?

Het succes van het mentorprogramma is afhankelijk van jou: is jouw zakelijke ontwikkelstap concreet en haalbaar? Na een telefonische afspraak kan je je opgeven.

Nieuwsgierig geworden?

Wat ik doe

Ik help culturele stichtingen om van hun idee een haalbaar en
realistisch projectplan te maken, inclusief planning, begroting en subsidie-aanvragen.

Zakelijk ondersteuner stichting
Sparringpartner artistiek leider
Zakelijke coach cultuur

Subsidie-adviseur culturele sector
Subsidie aanvragen culturele projecten
Cultureel fondsenwerver

Mare Kiers

Zakelijke ondersteuning en fondsenwerving

Groningen
E: mare@marekiers.nl
T: 06 18 43 85 41

© 2020 Mare Kiers - zakelijke ondersteuning & fondsenwerving voor culturele stichtingen